ΓΑΜΟΣ

Βασική αρχή του φωτογράφου Σπύρου Αμπατιέλου είναι η ρεαλιστική καταγραφή της ημέρας και όχι ένα στημένο και ψεύτικο αποτέλεσμα. Αντιλαμβανόμενος πλήρως, από την εμπειρία που διαθέτει, ότι τα πιο ωραία φωτογραφικά κάδρα είναι τα πιο αληθινά, αποτυπώνει με φυσικότητα αυτή την τόσο γιορτινή ημέρα. 

Για όλους εσάς που η καταγραφή αυτής της ξεχωριστής στιγμής είναι μοναδική και αναζητάτε τη χρυσή ισορροπία στην επαφή σας με τον φωτογράφο του γάμου σας, ο Σπύρος Αμπατιέλου, διαθέτοντας 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας, σας υπόσχεται το τέλειο αποτέλεσμα. Από την προετοιμασία του γάμου, μέχρι και τη δεξίωση μετά την εκκλησία, ο ίδιος θα βρίσκεται στο πλευρό σας, καταγράφοντας καρέ – καρέ την μοναδικότητα των στιγμών. 

Ο φωτογράφος συνθέτει μια ολόκληρη ιστορία και σας την παρουσιάζει. Από τις pre-wedding λήψεις, που μπορούν να παρουσιαστούν με τον πλέον ομορφότερο τρόπο, δηλαδή μέσω ενός ψηφιακού ή fine art βιβλίου ευχών για τους καλεσμένους, έως και την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας, γνωστή και ως next day shooting ή και την δημιουργία ενός video clip! ​​

Εξοπλισμένος με όλα τα σύγχρονα μέσα όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές υψηλής ευκρίνειας και βιντεοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας, ο φωτογράφος σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε προσιτό πάντοτε κόστος. Ψηφιακά albums, μουσικά video clips και επεξεργασμένα κάδρα. Στον φακό αποτυπώνονται τα πάντα. Η αμηχανία στο χαμόγελο του γαμπρού ενώ περιμένει την νύφη, τα μάτια των καλεσμένων όταν εύχονται ολόψυχα τα καλύτερα, οι αγκαλιές, τα φιλιά και η συγκίνηση. 

Ζήστε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν:

  • Επαγγελματική φωτογράφιση γάμου 
  • Δημιουργία video
  • Ψηφιακό Άλμπουμ
  • Ευχολόγιο 

Η Ντίνα & ο Χάρης

Ο Θάνος & η Φλωρεντία

Η Πέγκυ & ο Ανδρέας

Alena & Nail

Sergey & Svetlana

Εύα & Ηλίας

Ο Γιάννης & η Γεωργία